• Centalis
  • Adm. de Ruijterweg 113H
  • 1056 EW  Amsterdam
  • The Netherlands
  • Tel +31 (0)6 5125 6965
  • info@centalis.nl

Samenwerkingsverbanden

 


Centalis en Bedrijfssimulaties slaan de handen ineen bij Blended Learning trajecten. Door onze verschillende expertises maken wij elk Blended Learning traject tot een succes. Of het nu gaat om enkel advies of het implementeren van een geheel traject, Centalis en Bedrijfssimulaties ondersteunen u bij elke stap. Ook bij het ontwikkelen van e-learning modules, managementgames en simulaties werken wij samen met Bedrijfssimulaties.

Met KOM-PAC werken wij samen op gebied van dicactiek en digitale dicatiek.
Ook bij ICT opleidingen, denk daarbij aan ITIL trainingen en BiSL training, is KOM-PAC onze partner.


LEAN is DOEN kan ons ondersteunen bij lean trajecten. Continue verbeteren van mensen en organisaties zit zowel bij deze partner als bij Centalis in de genen.

Op gebied van coaching en workshops werken Aletta Wubbe Mens-, en Organisatieontwikkeling en Centalis samen. Zowel de coaching als de workshops hebben allen een sterk persoonlijk en diepgaand karakter. Zowel Aletta Wubbe Mens-, en Organisatieontwikkeling als Centalis geloven in het feit dat het veranderen van gedrag sterk te maken heeft met innerlijke drijfveren. Dus als je een blijvende verandering wilt realiseren, dan is een aanpak op innerlijke drifveren een zinvol en effectief middel.De samenwerking met Cees van Elst is gericht op coaching. Samen hebben we een aantal jaren geleden met onze dierbare vriendin Nanja Mol Boertien Coaching ogericht onder de vlag van Boertiengroep. Cees heeft in de tussentijd zijn bijzondere en effectieve methodiek Heartfullness ontwikkeld en in de markt gezet.